Nu te pierde în mulţime! Rimelul colorat: Succesul festivalurilor de vară

Ştim cu toţii că rimelul negru este ca mica rochiţă neagră – un clasic care şi-a lăsat toţi concurenţii în urmă. În orice caz, câteodată este indicat să încălcăm regulile şi să încercăm ceva diferit. Un rimel colorat este o alternativă interesantă cu care ne putem juca în timpul verii. Un rimel cu o culoare diferită de nergru poate fi aliatul dumneavoastră în intensificarea privirii, îmbunătăţirea culorii ochilor şi completarea întregii ţinute vestimentare. Ce culoare de rimel să alegeţi şi cum să alegeţi? Vă vom dezvălui potenţialul şi farmecul ascuns într-un rimel colorat.

Cui i se potrivesc rimelurile colorate?

De fapt, rimelurile colorate se potrivesc tuturor femeilor – nu există restricţii în această priviţă, iar cheia succesului este alegerea nuanţei potrivite de rimel. Înainte de a achiziţiona un astfel de produs cosmetic, o idee bună este să verificaţi dacă un anumit rimel este bine pigmentat. Doar atunci puteţi avea certitudinea că machiajul ochilor va fi perfect, iar culoarea neagră a genelor naturale nu va fi vizibilă sub straturile de rimel colorat.

Rimeluri colorate – Secretul culorilor

Care este  puterea culorilor? Cunoscându-le proprietăţile, veţi alege, cu siguranţă, nuanţa potrivită tenului dumneavoastră.

  • Rimelul albastru oferă aspectului prospeţime. Pe scurt, albul ochilor va părea mai luminos şi, în general, ochii vor deveni mai mari.
  • Irisul albastru sau verde arată frumos cu nuanţe de albastru, albastru marin, azuriu şi violet.
  • Irisul maro sau cafeniu este cel mai bune evidenţiat prin straturi de verde închis şi violet intens (de exemplu, vineţiu).
  • Există, de asemenea, rimeluri în nuanţe de roşu şi roz. Acestea sunt concepute pentru ochii de toate culorile, totuşi, înainte de a le aplica, asiguraţi-vă că cearcănele sunt perfect camuflate. Prin urmare, dacă tenul prezintă semne de oboseală, folosiţi un anticearcăn cu capacitate mare de acoperire. Trebuie menţionat că nuanţele de roz şi roşu accentuaeză vizibilitatea cearcănelor şi a altor semne de oboseală ale tenului.
  • Rimelurile aurii şi argintii sunt cele mai de succes. Acestea se potrivesc tuturor culorilor de ochi, totuşi, este indicat să le potrivim mai degrabă în funcţie de ten decât de ochi. Pentru a clarifica, tenul în nuanţe reci arată mai bine cu straturi de rimel argintiu, tenul în nuanţe calde se asortează straturilor aurii de rimel. Efectul poate fi îmbunătăţit prin aplicarea unui iluminator complementar nuanţei rimelului.
  • Este posibil ca un rimel colorat să nu fie vizibil dacă aplicăm straturi extrem de deschise la culoare pe genele întunecate. Pentru a evita acest lucru, o idee bună este să acoperim genele cu un prim strat de rimel alb sau să aplicăm o bază de rimel. Astfel, orice rimel în culori deschise va crea un efect intens.

Rimeluri colorate – Idei de machiaj, cele mai fierbinţi tendinţe ale verii

  • Dacă sunteţi novice în arta de a aplica rimeluri colorate şi, prin urmare, nu sunteţi sigură dacă o anumită culoare vi se potriveşte, încercaţi să acoperiţi doar vârfurile genelor. Efectul obţinut va fi captivant.
  • Gene inferioare colorate? De ce nu! Alegeţi o culoare care se asortează fie ochilor, fie ţinutei. Acoperiţi genele inferioare cu precizie. Utilizaţi un rimel obişnuit pentru a acoperi genele superioare. Sunteţi mulţumită de efect?
  • Gene curcubeu – este un succes al nopţilor de vară. Cum să vă decoraţi genele cu acest aspect de curcubeu? Utilizaţi nu una, ci mai multe rimeluri colorate. De exemplu, acoperiţi 1/3 din genele superioare cu verde închis, 1/3 (partea din mijloc) cu violet închis şi, la final, aplicaţi un rimel albastru închis pe genele rămase.
  • Rimelul colorat crează noi posibilităţi în aplicarea unui tuş sau creion de ochi. Acoperiţi-vă genele cu culoarea aleasă şi aflaţi ce nuanţă se potriveşte genelor.
  • Rimelul colorat permite reconturarea ochilor. De exemplu, dacă consideraţi că aveţi ochii mici, aplicaţi un rimel în nuanţe deschise la nivelul genelor, accentuând colţurile interne şi aplicaţi o nunaţă mai închisă la nivelul colţurilor externe.

Reţineţi că imaginaţia este singurul lucru care vă poate limita apectul! Distracţie plăcută jucându-vă cu genele colorate!